Де проходять заняття?

Де проходять заняття?

Дистанційне навчання вже давно користується популярністю у всьому світі. Бо це не тільки можливість працювати та вести проекти онлайн, це можливість здобувати повноцінну освіту не виходячи з дому. Дистанційна освіта дозволяє планувати свій графік та отримувати знання у будь-який час дня та ночі. Така форма здобуття знань дозволять перебуваючи в будь-якому місці, місті чи країні, бути мобільним. Не потрібно переживати, що якийсь матеріал ви не встигли пройти чи не зрозуміли. Індивідуальні заняття з викладачами, можливість перегляду запису уроку, допоможуть компенсувати прогалини в розумінні. Саме така форма навчання зателефонують витрачати менше коштів, тому що не потрібно оплачувати проїзд та перебування у стінах шкіл та університетів, а результат від навчання більш відчутний. Тому що менше витрачати час на другорядні моменти та більше концентрації на самому процесі навчання.

Чому вибирають заняття на TeMa?

Ресурс TeMa – це унікальна, міжнародна платформа, яка дозволяє учням знайти необхідного викладача, а репетитору збільшити кількість учнів. Платформа має свою внутрішню програму для організації відеоконференцій. Тому вся комунікація між учнями та репетиторами, від чатів із повідомленнями до відеодзвінків відбувається всередині ресурсу. Це дуже зручно та практично, тому що не потрібно додатково використовувати сторонні джерела. Крім цього інтерфейс і функціонал платформи включає всі необхідні елементи, які потрібні для проведення занять.

Для дистанційних уроків знадобиться мінімальний набір речей, затишне місце, хороший інтернет і гаджет. Ви можете вибрати як стаціонарний комп'ютер, так і звичайний планшет чи телефон. Завдяки зручному та зрозумілому інтерфейсу ресурсу є можливість не обтяжувати себе технічними моментами. Тому коли йдеться про онлайн уроки користувачі вибирають платформу TeMa, оскільки це легкість та функціональність.

Як розпочати роботу на платформі та обрати викладача?

Для того, щоб розпочати роботу на платформі, спочатку потрібно зареєструватися. Ви маєте можливість авторизуватися як учень або як репетитор. Після заповнення профілю вам буде доступна низка переваг, одна з них — це можливість вибрати викладача і записатися на урок.

Щоб підібрати викладача відповідно до ваших вимог, скористайтесь фільтрами пошуку, вони допоможуть:

  • вибрати той предмет, за яким ви плануєте отримати знання;
  • можна вибрати регіон та місцеперебування, оскільки є локальні викладачі та носії мови;
  • відштовхуючись від вашого бюджету, можна виставити прийнятну вартість;
  • можна вибрати класифікацію педагога, оскільки складання іспитів чи вивчення матеріалу «для себе» знадобляться різні досвід вчителів.

Крім фільтрів, помічником вибору для вас будуть описи в анкетах менторів. У них можна знайти опис особливостей викладань та інформацію, яка дозволить зробити вибір.

Як записатися на урок?

Після того, як ви вибрали викладача, в анкеті його профілю ви зможете знайти розклад групових та індивідуальних занять. Ви просто вибираєте зручну дату та час, тим самим бронюєте заняття уроку. Таким чином можна вибрати одну дату, а можна й одразу поставити кілька бронювань, якщо ви плануєте подальші заняття проходити з цим ментором. Заняття триває рівно годину. А щоб ви не забули та не пропустили майбутній урок. Платформа передбачила зручну систему повідомлень, яка дозволить виключити запізнення. Якщо в процесі бронювання дати у вас виникнуть якісь запитання чи побажання до ментора. Ви можете задати та виявити їх у чаті з ним.

Як під'єднатися до уроку на платформі?

Як зазначалося раніше всі заняття та конференції проходять на платформі, тому не потрібно додатково завантажувати додатки, щоб провести заняття. Щоб приєднатися до уроку, за п'ять хвилин до початку перейдіть у вкладку “Уроки”, навпаки заброньованого заняття стане активною, кнопка “Під'єднатися”, по якій ви можете перейти та потрапити на майданчик відеоконференції. Якщо у вас змінилися плани та не встигаєте на заняття, ви можете скасувати урок і перенести його на іншу дату. Якщо це групові заняття, можна домовитися з групою про інший час проведення лекції, скористатися функцією запису уроку і просто переглянути пропущений матеріал, або ви можете домовитись з викладачем про індивідуальний урок, щоб надолужити знання.

Переваги платформи TeMa

У нас можуть бути спільні цілі та прагнення, але форма досягнення бажаних результатів може докорінно відрізнятися. Комусь простіше сприймати інформацію на слух, а хтось бачить результат від навчання використовуючи візуальні матеріали, у вигляді карток, відео та презентацій. Комусь простіше запам'ятовувати та засвоювати інформацію використовуючи асоціації. Усі різні й кожному потрібен індивідуальний підхід. Функціонал платформи TeMa дозволяє поєднати всі ці особливості та методики, тим самим роблячи процес навчання максимально ефективним.

Чому вибирають платформу TeMa?

Коли все знаходиться в одному місці, це зручно, тому що не потрібно відкривати додаткові сайти та програми. На ресурсі ви можете не тільки вибирати та бронювати уроки у різних напрямках, так само є спілкування між учнями та викладачами. Якщо ви зайшли в конференцію, а урок ще не розпочався можна, крім повторення матеріалу та підготовки, зіграти в гру платформи. Для цього потрібно просто натиснути на джойстик. Сам майданчик для проведення конференцій простий і зручний для користувачів, на ньому можна демонструвати екран, відправляти необхідні навчальні матеріали в чат, у разі технічних неполадок або нерозуміння можна миттєво зв'язатися зі службою підтримки не виходячи з відеодзвінків.

Зручність і комфорт це один фактор, що впливає на результат, якщо плануєте навчання, вибирайте платформу TeMa, разом з нею ви зможете досягти поставлених цілей.