Як провести груповий урок?

Як провести груповий урок?

Режим онлайн став невід'ємною частиною нашого життя. А дистанційне навчання це те, чим вже нікого не здивуєш. Звичні походи, щоранку на навчання чи курси, змінилися на домашню атмосферу за комп'ютером чи іншим гаджетом. Такий формат здобуття знань дуже зручний не лише для учнів, а й для викладачів. Не потрібно рано-вранці їхати через все місто, щоб потрапити до пункту призначення, немає потреби витрачати час і гроші на дорогу, туди та назад.

Платформа TeMa для проведення занять

Платформа TeMa, унікальний проєкт, який дозволяє здобути сучасну онлайн освіту, із застосуванням новітніх технологій. Ресурс дає можливість проводити індивідуальні та групові уроки. Усі заняття та комунікація відбувається виключно на платформі. Тому не потрібно використовувати додаткові сайти та програми. Завдяки зручному інтерфейсу уроки будуть проходити легко і що захоплює. Оскільки є можливість, окрім читання лекцій, використовувати аудіо та відео матеріали. У багатьох може виникнути питання щодо вартості занять. Ціна на платформі залежить від багатьох факторів: напряму уроку, кваліфікації педагога та тривалості навчання. Попри це, кожен знайде для себе оптимальну вартість відповідно до свого бюджету. TeMa - це місце, де розробники подбали про простоту функціонала, тому отримання знань буде простим і доступним.

Етапи проведення групового уроку на платформі TeMa

Щоб онлайн освіта давала позитивні результати, процес проведення конференцій не повинен викликати труднощів та складнощів. Платформа передбачила всі моменти, зробивши можливість групових уроків максимально простим. Функціонал та інтерфейс дозволяє легко користуватися всіма перевагами ресурсу. Тому у користувачів не виникатиме складнощів у проведенні уроку. 

Пропонуємо розібрати поетапність групового уроку:

  1. Першим етапом буде реєстрація на платформі та заповнення свого профілю.
  2. Далі учні бронюють групове заняття на конкретний час.
  3. У призначений час, за п'ять хвилин до початку конференції, навпроти заброньованого уроку, кнопка “Під'єднатися” стане активною. Учасник натискає кнопку і переходить на наступний етап, а саме, “Перед перегляд”.
  4. Перед перегляд, дає можливість подивитися, як буде відображатися картинка відео в інших учасників конференції. Після цього, ще раз натисніть кнопку “Під'єднатися”.
  5. Якщо урок не почався і потрібно скоротити час, можна зіграти у гру, для цього просто натисніть на іконку з джойстиком.
  6. У процесі уроку викладач може демонструвати екран, відправляти навчальні матеріали в чаті та контролювати те, що відбувається, за рахунок відео та аудіо можливостей.

Заняття триває шістдесят хвилин. Якщо репетитор, з учнями пройшов програму швидше, урок можна завершити трохи раніше, натисканням однієї кнопки. Після уроку учні можуть написати відгук викладачеві. А ментор рекомендації чи продублювати домашнє завдання.

Які переваги групового уроку на платформі TeMa?

Завдяки груповим урокам є можливість не тільки охопити більшу кількість учнів, а й зробити заняття більш жвавим та що захоплює. Бо подібний вид занять дозволяє проводити різні інтерактиви, обговорення у групах. Завдяки платформі для пошуку репетиторів TeMa ви зможете проводити уроки без допомоги інших сторонніх сайтів. 

Крім цього на ресурсі є ряд інших переваг:

  • висока якість відеодзвінка, картинка зображення та звук завжди чіткі;
  • можливість надсилати повідомлення та навчальні матеріали під час конференції;
  • можливість використати демонстрацію екрана замість звичної шкільної дошки;
  • кнопка включення та вимкнення звуку, дозволяє контролювати мікрофони учнів, тим самим відстежувати дисципліну уроку;
  • якщо хтось зайшов у конференцію раніше за інших і перебуває в очікуванні, платформа передбачила таку ситуацію і пропонує учаснику зіграти у гру.

Групові уроки, це можливість проводити заняття в будь-якій точці світу, відстежуючи успіхи в навчанні кожного учня. Не треба переживати за запізнення оскільки сервіс передбачив систему оповіщень початку заняття. Вже зараз переходьте у розділи ресурсу та починайте свої перші заняття разом із нами.