Які переваги у платформи ТеМа

Які переваги у платформи ТеМа

Висока конкуренція у світі потребує великих знань і навичок. Однієї державної освіти часом недостатньо. Нинішні реалії показали, що здобувати освіту можна самостійно, і в цьому чудово допомагають сайти для пошуку репетиторів. TeMa допомагає учням отримувати знання, вдосконалюватися і розвиватися  з можливістю займатися в Україні та будь-якій точці світу, завдяки великій базі репетиторів. Викладачам сервіс надає вигідні та комфортні умови праці. Понад 130 доступних предметів різноманітної діяльності дозволяють практично кожному досягти поставленої мети, а  репетитору заробити.

Переваги для учня на TeMa

При створенні TeMa було залучено фахівців із потрібних сфер: IT-фахівці, які використовують сучасні методи розробки для простоти використання платформи; команда маркетологів, яка провела дослідження серед цільової аудиторії для забезпечення зручності використання майданчика для користувачів; спеціалісти освіти, які з професійного погляду розкрили, що потрібно включити, щоб хотілося працювати на TeMa. Також під час створення було залучено експертів з питань освітніх послуг . Функціонал перевірено фокус-групами педагогів та учнів, щоб забезпечити легкість використання.

Чому варто знайти викладача  на TeMa:

  • великий вибір репетитора в Україні та інших країнах;
  • реальні відгуки учнів;
  • можливість вибору послуг репетиторів по інтересах;
  • охоплено безліч предметів, від підготовки до школи до творчих професій;
  • швидкий та зручний пошук з предметів, країн, вартості;
  • навчання проводиться прямо на майданчику;
  • включено систему бонусів.

Платформа для пошуку репетиторів TeMa має широкий діапазон цін, і послуги вчителів  доступні кожному. Вартість уроку з репетитором  нижче, ніж офлайн, оскільки відсутні супутні витрати (проїзд, харчування, покупка матеріалів тощо). Платформа включає всі необхідні інструменти для зручного навчання як для репетитора, так і для учня. Спробуйте всі переваги навчання з нами вже зараз.

Як знайти  репетитора?

Оскільки у TeMa простий функціонал, знайти бажаного викладача можна буквально за кілька хвилин. Підіймайтеся на сторінку пошуку, встановлюйте параметри країни предмета, цінового діапазону. Після чого на сторінці з'являться  викладачі згідно з внутрішнім рейтингом. Кожен  спеціаліст має профіль, де ви можете побачити повну інформацію про нього, і доступний графік вільних уроків. Для зв'язку з  репетитором зареєструйтесь та напишіть у повідомлення, або одразу бронюйте урок. Спробуйте уроки з різними фахівцями, щоб знайти свого. А для вашої фінансової зручності TeMa надає 50% знижку на перші три заняття.

Переваги для репетитора на TeMa

Бути  викладачем на TeMa не просто вигідно, а й приємно. Ми постійно розвиваємось та робимо все можливе, щоб покращити роботу для репетитора за допомогою забезпечення новими учнями, системою бонусів, вільним графіком та можливістю знаходити учнів не лише з , а й багатьох інших країн. Заробляти на тому, що добре знаєте, самим керувати процесом уроків, самостійно встановлювати та своєчасно отримувати оплату праці – не золоті обіцянки, а практична реальність на TeMa.

Якщо ви хочете працювати репетитором, але у вас немає досвіду, це не проблема, сервіс пошуку репетиторів TeMa підтримує фахівців-початківців, допомагаючи знайти перших учнів і побудувати успішну кар'єру. Крім анкети на головній сторінці після реєстрації, у вас також є можливість самостійно знаходити клієнтів по оголошеннях і відгукуватися на них.

Як знайти роботу репетитором ?

Усього за декілька простих кроків анкета з'являється у списку викладачів TeMa, а вам при цьому не потрібно ходити на співбесіди, біржу праці, шукати роботу репетитором. На сервісі є багато предметів з різних сфер, від шкільних предметів до хобі та захоплень. Тому майже під будь-яку діяльність можна знайти вакансію на TeMa.

Що потрібно, щоб знайти роботу репетитором:

  1. Зареєструватись на сервісі TeMa.
  2. Заповнити власний профіль педагога.
  3. Підтвердити номер телефону та електронну пошту.
  4. Додати інформацію про освіту, дипломи.
  5. Вибрати часовий пояс. Оскільки TeMa є міжнародним сайтом, це необхідно, щоб учні інших країн могли вибирати коректні години уроків.
  6. Додати посилання на відеовізитку.
  7. Заповнити розклад та вартість занять.

Якщо ви зараз знаходитесь на нашому сайті, значить, що у вас з'явилася можливість професійного розвитку та високого заробітку. Не відкладайте перспективи на завтра. Реєструйтеся, заповнюйте профіль та починайте підвищувати дохід вже сьогодні.