Як знайти оголошення для репетитора на ТеМа

Як знайти оголошення для репетитора на ТеМа

Перспективи онлайн педагогів нині значно зросли. Щоб заробляти на своїх знаннях та навичках не потрібно їздити до університетів, шкіл, шукати додатково учнів, щоб збільшити дохід. На TeMa знайти роботу репетитором онлайн легко та вигідно. Ви працюєте у комфортному для вас графіку, самі встановлюєте вартість, а наша платформа надає вам клієнтів.

Найкращі вакансії для репетиторів на TeMa

Надаючи вигідні умови для викладачів, ми полегшуємо процес онлайн праці. Працюючи з TeMa, заробляйте гроші та не обмежуйтесь вибором учнів, країн, методів навчання. Ніхто не ставить суворі рамки або ставить неприйнятні умови.

Чому на TeMa працювати з учнями легко та зручно:

  1. Отримуєте постійно нових учнів онлайн.
  2. Самі керуєте процесом уроків і зв'язуєтесь безпосередньо з учнями.
  3. Вибудовуєте зручний графік і немає прив'язки до локації.
  4. Своєчасна та оплата праці, вигідний відсоток.
  5. Заробляєте онлайн на тому, що знаєте.
  6. Отримуєте бонуси та мотивацію від сервісу.

І це не все, платформа для пошуку репетиторів TeMa постійно покращує роботу і прагне стати номером один, створюючи вигідні умови для обох сторін. Зареєструйтесь викладачем онлайн та спробуйте переваги навчання учнів на TeMa.

Якщо ви репетитор початківець

Через відсутність досвіду, багато хто думає, що знайти учнів важко. Проте поспішаємо розвіяти цей міф. Не всі шукають висококласного онлайн-фахівця з великим стажем роботи. Маючи знання у своєму предметі, на TeMa з легкістю знайдете перших учнів і почнете просування кар'єрними сходами онлайн. Враховуючи, що вартість у занять у вчителів-початківців онлайн прийнятна, то і потік нових учнів вищий. Крім кваліфікації важлива і психологічна складова, бажаючи працювати репетитором, TeMa чудово піде для початку побудови успішної викладацької кар'єри та допоможе розвиватися надалі.

Можливість створити та розмістити оголошення

Завдяки сервісу ТеМа, не потрібно ходити на біржу праці чи шукати роботу на сайтах працевлаштування. Можете працювати як на постійній основі, так і займатися підробітком репетитором. Щоб знайти клієнтів, достатньо зареєструватися на TeMa та створити оголошення. Спеціалісти-початківці в лічені години, без особливих зусиль зможуть знайти підопічних.

Що потрібно вказати для заповнення оголошення:

  • заповнити власний профіль викладача;
  • підтвердити номер / електронну пошту;
  • додати інформацію про освіту;
  • вибрати предмет, що викладається;
  • заповнити вільний годинник занять.

На TeMa доступні вакансії репетитора онлайн. Можливо влаштуватися без досвіду, якщо ви відчуваєте, що можете навчати онлайн учнів / студентів, ми з радістю надамо клієнтів. Від вас потрібно лише якісно надавати освітні послуги. Сервіс пошуку репетиторів TeMa дає можливість не турбуватися про клієнтів, майданчик щодня відвідують тисячі користувачів завдяки маркетинговому просуванню, що підвищує шанс отримання зацікавлених учнів та доходу.

Оголошення для репетитора від учнів

Зареєструвавшись онлайн викладачем на TeMa, ваша анкета з'явиться в загальному списку педагогів на сторінці пошуку. Однак, це не всі можливості пошуку учнів. Можна шукати студентів самостійно. Нерідко, коли учням потрібен онлайн репетитор, вони не бажають витрачати час на пошуки та створюють оголошення для онлайн вчителя, прописуючи докладніший запит.

Дана функція корисна будь-якому викладачеві, який бажає займатися з великою кількістю студентів або спеціалістам-початківцям, які бажають напрацювати досвід, взяти перших учнів і почати кар'єру педагога. Реєструйтеся, відгукуйтесь на оголошення та отримуйте більше вигод від роботи з TeMa.

Можливість отримати учня з будь-якої точки світу

Не обмежуючись місцем розташування, викладайте учням з багатьох країн. TeMa – це міжнародний сервіс, що відкриває великі перспективи. Беріть клієнтів з інших країн, підвищуйте досвід, розширюйте світогляд, вдосконалюйте методики. Реєструйтеся на нашому сайті, отримуйте учнів, працюйте зі зручного місця та заробляйте гроші. Не відкладайте можливості професійного зростання на завтра, почніть вже зараз, адже з TeMa це так просто.

Функція проходження челенджів

TeMa допомагає зростати та розвиватися педагогам впроваджуючи цікаві функції, що мотивує знаходити нових учнів та більше заробляти. Робота репетитором включає не просто надання освітніх послуг, а й індивідуальний підхід, розробка програми, і з обставин не завжди вистачає мотивації чи бажання. Тому TeMa включає функцію "челендж для вчителя", щоб за допомогою приємних бонусів у вас було більше бажання працювати. Суть така: за наявності шести проведених уроків можете отримати грошовий бонус, провівши плюс три заняття до кінця тижня. Завдяки оголошенням від учнів, виконання даного челленджа просто, вам потрібно лише відгукнутися.

Потрапляючи в нашу онлайн базу репетиторів, ви встановлюєте та змінюєте погодинну ставку самостійно, викладаєте коли й де завгодно, професійно розвиваєтеся. Підіймайтесь вище, реєструйтесь та починайте заробляти онлайн вже зараз.