Як знайти репетитора для онлайн навчання на ТеМа

Як знайти репетитора для онлайн навчання на ТеМа

TeMa - це майданчик, що допомагає самостійно здобувати освіту, розвиватися, рухатися вгору кар'єрними сходами. Ми розробили платформу максимально зручну для користувача не лише технічно, а й у пошуку репетиторів. Вибираючи спеціаліста на TeMa, ви не обмежуєтеся локально, а широкий ціновий діапазон дозволяє вчитися з будь-якими фінансовими можливостями.

Як знайти репетитора на TeMa?

Щоб зробити пошук репетитора легким та швидким, ми зробили функціонал простим у використанні для будь-якого користувача, навіть якщо з технікою спілкуєтеся на “ви”, знайти послуги викладача не важко. Послуги користування сайтом для пошуку репетиторів безплатні.

Як знайти репетитора на TeMa:

  • підніміться вище на головну сторінку;
  • визначте мету та бажану спеціалізацію;
  • встановіть фільтри (предмет, країна, діапазон вартості);
  • знаходьте серед списку запропонованих онлайн освітян найбільш відповідного.

Можете написати викладачеві або відкрити профіль для більш детальної інформації та броні уроку. Платформа для пошуку репетиторів TeMa допомагає знайти послуги онлайн фахівця без особливих зусиль, широкого діапазону вартості, а різноманітність предметів та зручність майданчика дозволяє вчитися ефективно. Все що потрібно – зареєструватися. Спробуйте та переконайтесь самі.

Зручні фільтри для пошуку

Щоб не витрачати час на пошук репетитора серед великої кількості варіантів, встановіть фільтри виходячи з конкретних вимог. Можливо ви знаходитесь в іншій країні й хочете вчитися з репетитором (що значно дешевше вийде), або навпаки для вивчення мови знайти носія. Завдяки зручним фільтрам на сторінці пошуку та великій базі репетиторів знаходьте відповідного професіонала за прийнятною вартістю.

Знижка 50% на три перші уроки

Переконатися як сервіс і репетитор можна лише спробувавши. Не завжди з першого разу вдається знайти послуги відповідного онлайн-репетитора. Чудові знання та професійні навички не гарантують, що з педагогом буде морально комфортно. Витрачати великий бюджет на проби не дуже хочеться, але знайти свого репетитора не менш важливо. Ми це передбачили. Сервіс пошуку репетиторів онлайн TeMa надає знижку 50% на перші три заняття, щоб ви могли пробувати послуги онлайн викладачів за приємною вартістю.

Як дорого обійдуться послуги онлайн репетиторів?

Раніше послуги приватних фахівців здавалися надто дорогими, і дозволити їх міг далеко не кожен. Зараз послуги репетитора онлайн доступні кожному охочому, тим більше, що TeMa надає можливість вибору ціни, а реферальні та бонусні системи ще більше знижують вартість занять. Фахівці бувають різних кваліфікацій, відповідно ціна теж відрізняється. Якщо вам не потрібно знайти спеціаліста зі стажем 20 років, кількома дипломами, і понад уміння, то вартість виявиться прийнятною.

Величезною перевагою дистанційного навчання є те, що відсутні супутні дорожні витрати, купівля навчальних матеріалів та пробні уроки зі знижкою. Як бачите, вартість уроку з репетитором онлайн не розкіш, а доступна кожному послуга. Скористайтеся нашим сервісом та отримуйте необхідні знання за приємною вартістю.

Чому індивідуальні уроки, а не курси?

У гонитві за економією деякі надають перевагу курсам, а не приватним заняттям. Однак у результаті обіцяних знань бракує через розпорошену увагу на всю групу та узагальнену програму, а щоб досягти результату доводиться купувати ще один курс. Вартість репетитора онлайн та курсів майже не відрізняються, коли результати колосально різні. Одне заняття з репетитором дає більше знань, ніж три групові.

Чому варто вибрати приватні послуги педагога на тему:

  1. Індивідуальний підхід з урахуванням психологічних особливостей учня.
  2. Програму побудовано під конкретний запит.
  3. Гнучкий графік, самі вибираєте час занять.
  4. Усі заняття відбуваються на сервісі.
  5. Реферальна система та бонуси.
  6. Можливість створення оголошення для репетитора з точними побажаннями. Допустимо вам потрібний онлайн репетитор для дітей з особливим підходом.
  7. Доступна вартість онлайн вчителя.

Світ не стоїть на місці, конкурентність зростає, а щоб досягати висот, потрібно вдосконалюватись. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. Реєструйтеся, обирайте найкращих репетиторів та починайте розвиватися вже зараз.