Новини освіти

Розвиваючі ігри для дітей
Розвиваючі ігри для дітей Розвиваючі ігри для дітей — розвивайте мислення малюків у захопливій формі. 👧 Відкрийте для себе світ навчання через гру!
Підсумки Року на TeMa: Натхнення, Зростання та Зв'язок Вчителів та Учнів
Підсумки Року на TeMa: Натхнення, Зростання та Зв'язок Вчителів та Учнів Підсумки року у компанії TeMa: досягнення, розширення 📈, нові можливості! Знайти репетитора та учнів стало простіше з TeMa 💡
Як правильно писати дати в англійській мові
Як правильно писати дати в англійській мові Як правильно писати дати англійською? 🗓️ В англійській мові дати можуть викликати невеликі складнощі, але не хвилюйтеся! 💪 Написання дат англійською мовою може відрізнятися в американському та британському варіантах. ⭐ Щоб уникнути плутанини, приєднуйтесь до наших уроків і завжди пишіть дати правильно!
Як написати CV англійською?
Як написати CV англійською? У пошуку ідеального CV англійською мовою? 🌟 Наша стаття допоможе вам розібратися у світі професійних резюме англійською мовою! 🚀
Де і як репетитору знайти учнів?
Де і як репетитору знайти учнів? Готові розпочати кар'єру репетитора? 🚀 Дізнайтеся, як швидко знайти учнів онлайн і виділитися серед конкурентів. ✅ Простий пошук учнів. ✅ Сучасні інструменти для проведення уроків. ✅ Безліч учнів і можливість заробітку.
Як виправити лексичні помилки та навіщо вивчати лексику?
Як виправити лексичні помилки та навіщо вивчати лексику? Хочете позбутися мовленнєвих помилок? 🔍 Дізнайтеся, як боротися з ними та уникнути лексичних непорозумінь. 📝 Корисні поради в нашій статті!